Home

ALLE SPAARDERS HARTELIJK DANK!!

10 september 9:45  Vanaf volgende week kun je bij Albert Heijn sparen voor je favoriete voetbalclub! We gaan er even voor het gemak van uit dat wij natuurlijk jouw favoriete voetbalclub zijn (😅), dus open de AH app en spaar voor FC Axel! Je doet het niet alleen voor ons, want je kunt ook nog eens hele leuke prijzen winnen! Neem dus snel een kijkje in de app of check onderstaande link en spaar vanaf 13 september o.a. bij Albert Heijn Axel! https://www.ah.nl/acties/voetbalpassie/digitaalsparenmeer »

93x gelezen

KAARTINGEN

14 augustus 8:15  FC AXEL KAARTINGEN 21-22

85x gelezen

Bonnenboekjes actie

1 juni 14:00  Op initiatief van Axclusief is er een bonnenboekjes actie op touw gezet om de lokale verenigingen en ondernemers een steuntje in de rug te geven. Voor €5,00 koopt u een boekje vol met kortingsbonnen bij onderstaande ondernemers. Van die €5,00 gaat €4,00 naar onze vereniging en die steun kunnen we na alle ellende goed gebruiken!meer »

184x gelezen

Trainers/Leiders gezocht!

18 mei 14:00  Voor verschillende jeugdelftallen zijn we nog op zoek naar trainers en leiders. meer »

209x gelezen

WINNAARS LOTEN VERKOOP GROTE CLUBACTIE

21 december 14:15  De jongens van FC Axel JO10-1 hebben de meeste loten verkocht en zijn dus het winnende team geworden van de Grote Clubactie lotenverkoop! Hiermee hebben ze een prachtige Errea trainingsset gewonnen! JO10-3 en JO13-1 zijn 2e en 3e geworden en ontvangen binnenkort hun prijzen!

114x gelezen

De Grote Online FC Axel 3 Quiz!

19 december 18:30  Zoals zovelen vervelen wij ons ook stierlijk, en zijn we wel weer toe aan een leuk avontuurtje. Daarom presenteren wij u 'De Grote Online FC Axel 3 Quiz!' Gepresenteerd door de tRaynert, Herry en PapaTo! Datum: 30 december We starten rond 20.30 (als alle techniek z'n werk doet 😜) We spelen een online quiz, via Zoom, Google hangouts, teams...weten wij veel, dat zien we later wel! De vragen zullen onder andere over Axel 3 gaan maar uiteraard ook wat algemene rondes met sport, muziek en we weten het eigenlijk zelf ook niet! Maar als trouwe volger is deze quiz een eitje! We spelen in teams van 2 of 3 personen. De quiz zelf is gratis, maarrrr je kunt alleen meedoen als je een heerlijke tapasplank bestelt van Eva's Passie De plank kost €32,85 en is voor 2 tot 3 personen en is inclusief 6 speciaalbiertjes (2 of 3 per persoon dus!) meer »

259x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!