1 december 2018 12:30

Vandaag stond de topper van de 4e klasse reserve op het programma! Uit tegen Lebo wisten we wat ons te doen stond, 3 punten pakken!

Vorig jaar verbaasden we ons over de schitterende nostalgische accomodatie die Lebo had. Tot onze verbijstering hadden ze de kantine verbouwd..
Gelukkig lachte het asbest ons nog toe toen we het terrein op kwamen. En ook de kleedkamers hadden niet aan het ultieme voetbalgevoel ingeboet.. de geur van gras, slik, goedkope shampoo en rottende kozijnen bracht ons tot een hoogtepunt, evenals de barvrouwen. Dat mag ook wel eens gezegd worden..

Over naar het voetbal. Trainert Ray besloot om in de eerste helft 5-4-1 te spelen. Een angst-tactiek die ons weinig bracht. We kwamen steevast twee man tekort op het middenveld en het goed voetballend Lebo maakte daar goed gebruik van. Zo kon het gebeuren dat we met rust al 3-0 achterstonden.

In de tweede helft besloten we terug 4-4-2 te spelen en dit pakte goed uit. We hadden veel vaker het balbezit en konden meer ons eigen spel spelen. Helaas kregen we na 10 minuten het deksel op de neus door een prima aanval van Lebo. Mellie wederom kansloos op de inzet van de spits.

Gelukkig lieten we ons niet van de wijs brengen en bleven we vechten voor elke bal, iets wat we al een tijdje niet gezien hebben. Het was Bert de bal vanaf het middenveld stak op Sander, die op zijn beurt de bal beheerst binnen schoot. Zo pikte de topscoorder toch weer doelpuntje mee. 4-1

We bleven gaan en dat resulteerde mondjesmaat in kansen voor ons.
In de 90e minuut mocht Tobias, na enige discussie met Kers, aanleggen voor een vrije trap aan de zijlijn. Sander verlengde de inzet van Tobias op Bert die handig binnenkopte. 4-2

Al met al niet het resultaat dat we wilden maar we hebben laten zien dat we nog kunnen vechten voor elkaar en daar hebben we dus na 90 minuten helemaal niks aan 🤣🤣.

Het was een sportieve wedstrijd van beide kanten met een goed fluitende scheids. Je ziet bij dit soort wedstrijden nog wel eens dat de scheids niet mee zit maar daarvan was absoluut geen sprake. Complimenten.
Uiteindelijk had Lebo het ook helemaal niet nodig. Waarschijnlijk zijn we genekt door onze angst-tactiek in de eerste helft maar helaas terecht verloren.