Datum

26 september 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 26 september 2020 speelde FC Axel de tweede competitiewedstrijd uit tegen Serooskerke. Beide ploegen zijn de competitie met een valse start begonnen. FC Axel wordt momenteel geplaagd door schorsingen, blessureleed en afwezigheid door werkzaamheden van spelers. Zo mist FC Axel in de wedstrijd tegen Serooskerke een viertal vaste basisspelers. Na het fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter Danny van de Velde begonnen beide teams aan de wedstrijd. In het begin van de eerste helft leek de wedstrijd gelijk op te gaan maar na een half uur spelen trok Serooskerke het initiatief meer naar zich toe. In de 34e minuut kreeg Serooskerke een penalty toegekend nadat Boaz Buijze een speler van Serooskerke in het strafschopgebied onreglementair neerhaalde. Aron Wattel schoot de bal in tweede instantie binnen nadat Bart Monsieurs de bal weg stompte. FC Axel kreeg in de eerste helft vier goede kansen maar helaas, het gewenste resultaat bleef uit. Bij rust was de stand 1-0 voor Serooskerke.

In de tweede helft was Serooskerke duidelijk de bovenliggende partij en bivakkeerde constant op de helft van FC Axel. In de 53e minuut kreeg Serooskerke opnieuw een penalty toegekend vanwege het feit dat Rowdy Hooi een speler van Serooskerke onreglementair neerhaalde in het strafschopgebied.

Dennis Kovacevic plaatste zich achter de bal en schoot de 2-0 binnen. In de 73e minuut maakte Aron Wattel er nog 3-0 van en de wedstrijd was gespeeld.

Volgende week speelt FC Axel thuis tegen de Meeuwen.