Sportlaan 11
4571CA
AXEL
tel. 0115-563089

Dinsdag 15 maart 2022. FC Axel 1 besliste al voor de rust de inhaalwedstrijd tegen De Meeuwen 1. Daar men zaterdag jl. geen openingen wisten te vinden tegen het gegroepeerd spelende SSV’65 (0-2), kreeg men van De Meeuwen alle ruimte. Dit leverde een goed spelend FC Axel al binnen het half uur een 4-0 voorsprong op! Kort voor de rust werd het ook nog 5-0. Ook na de rust kreeg voornamelijk FC Axel nog goede kansen op meer. Er werd niet meer gescoord en FC Axel pakte een verdiende en belangrijke overwinning.
Nu is het zaak om deze lijn ook zaterdag a.s. door te trekken in de uitwedstrijd tegen ‘s Heer Arendskerke 1.
De doelpunten werden gescoord door Roy van Ham 2x, Wouter Verbraeken, Shurandall van Uytrecht en Urmalon Martis.