28 oktober 2017 14:30

Beste volgers,

We houden het kernachtig vandaag. We hadden één missie vandaag: Borssele 1 huiswaarts sturen met een tas zonder punten en vol frustratie.

Met een selectie van 12 man hadden we het niet breed maar we waren strijdvaardig. Al tijdens de warming up zag je de felheid en concentratie tevoorschijn komen.

Vanaf de aftrap klapten beiden er fel op. Bij momenten werd het zelfs explosief....erg gevaarlijk met zo'n tegenstander. Al na een kwartier liepen we uit een standaardsituatie tegen de eerste tegentreffer op. Een bal buiten het bereik van gelegenheidsdoelman Michel Kypma.

Nog voor rust wordt de 0-2 binnen getikt na wederom een standaardsituatie. Dit keer gaat Kypma niet geheel vrijuit.

Tijdens de rust besluiten we om te vechten voor een punt. Gelijk na rust krijg Lars de bal vol op de wreef, helaas was de keeper attent.
Vrij snel daarna kwam de bal in de kluts in de 16 van Borssele. Ray zet de keeper met zijn fysiek van 99 opzij en frommelt de bal in de goal. 1-2

Tien minuten later komt de bal hoog in het 5-meter gebied van Borssele. Ook Dirk gebruikt zijn fysiek goed en kopt de bal heerlijk in het netje! 2-2, we leven weer!!

Vanaf dat moment is het pompen of verzuipen, met Sander als stralend middelpunt. Heeft ie toch nog wat geleerd van de tegenstander.

Helaas kregen we weer een vrije trap tegen. Een hele slechte bal werd door Michael Kers gepromoveerd tot doelpunt. 2-3, wat een trauma.

Niet veel later werd door de aanvoerder van 2 meter de bal feilloos langs Kypma gekopt. 2-4.

We zijn er niet zeker van of we deze klap nog te boven komen. Is het voortbestaan van Axel 4 in gevaar?