Tobias Haak (intikker)
63'

Mannen, 4, 4e klasse 03

14 april 2018 14:30

Op deze onvoorstelbaar heerlijke middag mochten wij het opnemen tegen VCK 3. In de heenwedstrijd hadden we het met 11-0 moeten bekopen dus de vooruitzichten waren niet hoog.

In de eerste 10 minuten was het met name Sander Boeije die met het hoofd gevaarlijk was. Helaas zonder succes.

De tegenstander daarentegen was iets succesvoller. In de eerste 45 minuten vonden ze 6x het net.

Pas na rust, na een aantal succesvolle wissels begon het te lopen voor het eliteteam.

Al snel kwamen we via de Mucker op een 6-1 stand. Behendig werkte hij de bal in het doel. Niet lang daarna kwam Dirk na een rush op links voor de goal. Hij schoot recht op de keeper maar in de rebound rondde Tobias zeer fraai af. Zijn eerste doelpunt in dienst van FC Axel.

Niet lang daarna maakte Herryway de 3e van onze kant. Na een schitterende rush maakte hij de 6-3. Een memorabel moment, zowel Herry als Tobias maakten hun eerste doelpunt voor FC Axel ooit!!

Niet lang daarna maakte VCK de 7-3. Uiteindelijk de eindstand. Ondanks de inzet van Jens, wederom onze gelegenheidskeeper.