FC AXEL 1 WINST BIJ SEROOSKERKE DIK VERDIEND, 0-2!

Serooskerke 1

0 - 2

2e klasse E

9 februari 2019 14:30

Zaterdag 9 februari 2019. Het klopte bij FC Axel! Iedereen behaalde zijn niveau en deed zelfs nog een stapje extra! Goed voetbal was op het gladde veld en met de harde zijwind bijna niet mogelijk. FC Axel paste zich het beste aan en won vanaf het begin vrijwel ieder duel. Bovendien werd er goed gecommuniceerd in het veld.
De eerste helft speelde zich voornamelijk op de helft van Serooskerke af. FC Axel had het meeste balbezit en gaf Serooskerke nauwelijks ruimte op iets op te bouwen. In de twintigste minuut was het raak. De ijverige Roy van Ham bracht een Serooskerke verdediger in het nauw waarna deze de bal via het lichaam van Roy in het doel achter doelman Jordy Suurmond zag verdwijnen, 0-1. FC Axel ging door en stichtte voortdurend onrust in de Serooskerke verdediging. Net voor rust werd dit beloond. Ivo Verstaeten gaf de bal voor en opnieuw was Roy van Ham er als de kippen bij om zijn tweede doelpunt op het scorebord te zetten, 0-2. Dit was tevens de ruststand.
In de tweede helft controleerde FC Axel de wedstrijd en gaf Serooskerke geen moment het gevoel dat er nog niets te halen was!
Ook nu, net als tegen Nieuwdorp 1, oogde de FC Axel selectie fitter dan de tegenstander. Het is nu zaak om dit voort te zetten en zaterdag de eerste thuisoverwinning binnen te halen!