VERZWAKT FC AXEL 1 VERLIEST MET 1-4 VAN BRUSE BOYS 1.

Datum

17 november 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 17 november 2018. Een door blessures en werk sterk verzwakt FC Axel 1 kon in de eerste helft Bruse Boys nog wel tegenstand bieden. Dit leverde overigens weinig goede mogelijkheden op. Ook Bruse Boys kreeg nauwelijks kansen kwam niet tot scoren. Al vroeg in de wedstrijd moest Stijn van Drongelen gestekt naar een strak ingeschoten bal in de hoek. Bij deze actie blesseerde hij zich in de buikstreek en moest, na nog enkele pogingen te hebben gedaan, naar de dokter. De 16 jarige Quinten Mel doelman van FC Axel JO19 moest hem vervangen en deed dit zeer verdienstelijk! In de 46e minuut van de eerste helft maakte Urmalon Martis zich vrij en ging alleen op de Bruse Boys doelman Julian Vane af en werd onregelmatig gestopt. De bal ging op de stip en de keeper mocht blijven staan want kreeg, ondanks de overtreding op een doorgebroken speler, slechts geel!? Ibrahim Eryürük benutte de strafschop en bepaalde de ruststand op 1-0.

In de tweede helft kreeg FC Axel het moeilijk en nam Bruse Boys het initiatief. Al in de 50e minuut trok Julian Nieuwland de stand gelijk! FC Axel ging slordig spelen en Bruse Boys kreeg hierdoor enkele cadeautjes. Sander van ’t Hof (1-2 64e), Dennis Hoep (1-3 73e) en Martijn Linthout (1-4 77e) wisten hier wel raad mee en bepaalde de eindstand op 1-4.

Het is nu zaak om de geblesseerde spelers fit te krijgen en er met zijn allen aan te werken om de negatieve spiraal te keren. Team- en verenigingsbelang voor eigen belang!