FC AXEL 1 SPEELT MET 1-1 GELIJK TEGEN KRABBENDIJKE 1

1 - 1

Krabbendijke 1

2e klasse E

13 april 2019 14:30

Zaterdag 13 april 2019. FC Axel 1 miste al in de openingsfase via Joris Corijn en Ivo Verstraeten enkele uitstekende mogelijkheden om de score te openen. In de 7e minuut mocht Danny Weber namens Krabbendijke aanleggen voor een vrije trap. Zijn inzet belande buiten bereik van doelman Bart Monsieur hard en laag in de uiterste hoek. FC Axel probeerde druk te zetten op het doel van Krabbendijke maar mocht dit doen tot de zestien meter. Daar stond een stevig verdedigingsblok en heerste bovendien doelman Lorenzo Hoekman in het zestienmetergebied. Kort voor rust kreeg Krabbendijke nog een uitstekende kans, maar doelman Bert Monsieur was attent en keerde de inzet met een uitstekende reflex. Ruststand 0-1.

FC Axel ging op zoek naar de gelijkmaker. In de 50e minuut belande een kopbal van Joris Corijn op de paal. In de 67e minuut mocht Ibrahim Eryürük vanaf 25 meter aanleggen voor een vrije trap. Hij schoot de bal hard en laag in. Doordat de bal van richting werd verandert belande deze buiten bereik van doelman Weber in het doel, 1-1. FC Axel wilde meer maar kreeg weinig ruimte. In de 86e minuut mocht Ibrahim Eryürük dit nog eens herhalen, maar zijn inzet werd nu ternauwernood door doelman Danny Weber met zijn lange armen naast getikt.