SSV'65 1

4 - 3

2e klasse E

20 april 2019 14:30

Zaterdag 20 april 2019. Wederom ziet FC Axel 1 geen kans om een verkregen voorsprong vast te houden. Al na 3 minuten scoorde Arco Patkovic 1-0 voor SSV’65. FC Axel nam het initiatief en in de 23e minuut scoorde Tim de Feijter 1-1. Joris Corijn kopte in de 23e minuut hoog opspringend de 1-2 binnen. Kort voor rust kwam SSV’65 terug en scoorde 2-2. In blessuretijd werd Roy van Ham gelanceerd en hij schoof de bal fraai langs de keeper. Ruststand 2-3. In de tweede helft was de beste kans voor de niet geheel fitte ingevallen Urmalon Martis. Hij mocht alleen op de doelman afgaan maar wist zijn inzet gestopt. Kort daarop viel het doelpunt aan de andere kan en maakte Perry Bek gelijk, 3-3. In de 85e minuut scoorde Casper van Sabben het beslissende doelpunt en stuurde FC Axel met lege handen naar huis, 4-3!