FC AXEL 1 VERLIEST KANSLOOS MET 5-0 VAN ARNEMUIDEN 1!

Datum

6 april 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 6 april 2019. FC Axel 1 ging in de uitwedstrijd zeer voortvarend van start en was in het eerste vijfentwintig minuten de betere ploeg. Dit leverde enkele kleine kansen op maar geen doelpunten. Arnemuiden kwam nauwelijks in de buurt van het Axelse-doel.  Totdat Ronaldo Meijer in de 25e minuut vanaf de rand zestienmeter op de lat schoot, de terugspringende bal werd door de attente Celino Davidse hard en onhoudbaar voor Bart Monsieurs binnen gekopt. FC Axel was even aangeslagen en   Arnemuiden was wakker en besliste vervolgens binnen zes minuten na de openingstreffer (in de 27e en 31e minuut) met nog eens twee mooie doelpunten de wedstrijd! De doelpuntenmakers waren respectievelijk Jordy van Koeveringen (2-0) en Celino Davidse (3-0). FC Axel moest zich herpakken en zorgen dat de score niet verder werd uitgebouwd.
Ruststand 3-0.
In de tweede helft probeerde FC Axel terug in de wedstrijd te komen. Ook nu lukte dit niet en was het wederom een feller Arnemuiden dat binnen 3 minuten twee doelpunten maakte. In de 73e minuut schoot Ronaldo Meijer de 4-0 binnen was het Cores Siwabessy die in de 75e minuut de 5-0 op het scorebord zette. In de slotfase werd Urmalon Martis in het strafschopgebied door doelman Joan van Belzen onderuit gehaald. De strafschop van Joris Corijn werd door dezelfde doelman gestopt.
Zaterdag 13 april a.s. speelt FC Axel 1 thuis tegen Krabbendijke 1. Deze wedstrijd is van groot belang voor het behoud van een plaats voor FC Axel 1 in de tweede klasse! Hopelijk beseft iedereen dat er niet alleen leuk gevoetbald kan worden maar dat er voor iedere meter geknokt zal moeten worden!