FC AXEL 1 HEEFT HET MOEILIJK TEGEN SEROOSKERKE, 0-3!

0 - 3

Serooskerke 1

2e klasse E

22 september 2018 14:30

Zaterdag 22 september 2018. FC Axel 1 speelde de eerste competitiewedstrijd van het seizoen thuis tegen Serooskerke 1. In deze wedstrijd heeft FC Axel het Serooskerke geen moment moeilijk kunnen maken. De ploeg heeft niet de gewenste vorm en liep te veel tegen zichzelf te voetballen. Deze selectie kan veel beter. Door samen keihard te werken en eens goed na te denken over de invulling van de eigen posities zal dit er zeker uit komen. Kwaliteit is er genoeg.
Serooskerke, dat fel, maar zeker ook niet oogstrelend speelde, profiteerde handig van de mogelijkheden die ze kregen. In de 21e minuut van de eerste helft scoorde Aron Wattel 0-1.
Na de ruste een zelfde spelbeeld met een moeizaam voetballend FC Axel en een scherper strijdend Serooskerke. Dit resulteerde in de 61e minuut in een tweede doelpunt van Beadoin Haeck, die zijn inzet door een FC Axel-verdediger van richting zag veranderen, 0-2. FC Axel probeerde wat terug te doen en nam meer risico. Dit leverde slechts één goede mogelijkheid op die jammerlijk gemist werd. in de 75e minuut strafte Alex Jobse balverlies in de FC Axel-verdediging genadeloos af en bepaalde de eindstand geflatteerd op 0-3.

Volgende week, zaterdag 29 september a.s. kan FC Axel zich in Zierikzee herstellen tegen MZC’11.