1 - 1

SSV'65 1

2e klasse E

1 december 2018 14:30

Zaterdag 1 december 2018. FC Axel 1 moest thuis aantreden tegen SSV’65 uit Goes. SSV’65 (10) begon de wedstrijd met één punt meer dan FC Axel 1 (9). FC Axel had er alle belang bij om de winst in Axel te houden. Op het gladde veld kwamen beide teams nauwelijks tot acceptabel voetbal. Veel balverlies leverde een rommelig geheel op. In de 38e minuut mocht Perry Bek namens SSV’65 van 25 meter aanleggen voor een vrije trap. Hij schoot de bal hard in de korte hoek en liet doelman Bart Monsieur kansloos, 0-1. In de daarop volgende minuut kroop FC Axel door het oog van naald toen SSV’65 van dichtbij een grote kans miste. Ruststand 0-1.
In de tweede helft een zelfde spelbeeld. Twee hard werkende teams die nauwelijks tot goed voetbal toe kwamen. Ook FC Axel zag geen kans om het initiatief in de wedstrijd te nemen. In de 69e minuut lande een schot van Liam O’Shea boven de kansloze doelman Luuk van Gils op de lat. FC Axel moest tot de 78e minuut wachten op de gelijkmaker. Een afgemeten voorzet van Urmalon Martis werd door Serge Rijsegem langs de grabbelende SSV’65 goalie in het doel gekopt, 1-1. SSV’65 1 vond dat het met een gelijk spel te weinig had gekregen maar er zat ook voor hen niet meer in.