FC AXEL 1 ONDERUIT TEGEN TERNEUZENSE BOYS, 0-3!

0 - 3

Terneuzense Boys 1

2e klasse E

27 oktober 2018 14:30

Zaterdag 27 oktober 2018. FC Axel 1 stond in de thuiswedstrijd al na 3 minuten met 0-1 achter. Een vrije trap van Miroslav Peric werd laag en hard in de korte hoek geschoten. De verraste Stijn van Drongelen kwam te laat om een doelpunt te voorkomen. FC Axel probeerde de achterstand weg te werken maar stuitte voortdurend op een hechte Terneuzense Boys verdediging. Ook Terneuzense Boys wist weinig kansen te creëren. Tot dat in de 37e minuut, toen een slecht weggewerkte bal in de voeten van Miroslav Peric werd gespeeld. Hij wist hier wel raak mee en schoot de bal wederom laag en hard in de zelfde hoek als zijn eerdere doelpunt, 0-2. Dit was tevens de ruststand.

Gedurende de tweede helft had FC Axel een optisch overwicht. Maar echt gevaarlijk kon het niet worden. Ook Terneuzense Boys wist zicht geen goede mogelijkheden te scheppen. Tot in de 88e minuut, toen FC Axel ver vooruit stond om te proberen iets aan de stand te veranderen, speelde Thiemo Moes zich knap vrij en schoot van rand zestien meter de verdiende, maar geflatteerde 0-3 binnen.