BETER FC AXEL 1 VERLIEST MET 2-1 VAN YERSEKE 1!

Yerseke 1

2 - 1

2e klasse E

3 november 2018 14:30

Zaterdag 3 november 2018. FC Axel 1 en Yerseke 1 begonnen beiden zonder enkele basisspelers aan de wedstrijd. Al na 5 minuten spelen was het raak. De goed positie kiezende Arjen de Koeijer kopte een strakke voorzet van den Hollander binnen 1-0. FC Axel nam het initiatief en kreeg gedurende de eerste helft via o.a. Stijn Verstraeten en Uramalon Martis uitstekende mogelijkheden om gelijk te komen met Yerseke. Echter in de laatste minuut voor de rust kopte de volledig vrijstaande Arjen Dingemanse uit een strak genomen hoekschop de 2-0 binnen. Dit was tevens de ruststand.
In de tweede helft deed FC Axel er alles aan om de achterstand weg te werken. Op nieuw waren er enkele goede reddingen nodig van doelman Colin Hout. In de 70e minuut kreeg FC Axel een strafschop.
Ibrahim Eryürük gaf de keeper geen kans en scoorde de aansluitingstreffer, 2-1. FC Axel ging voor meer maar stuitte steeds op een stugge verdediging met een uitstekend keepende doelman Hout.
Bij Yerseke vonden ze dat ze teveel hadden gekregen en waren ze terecht blij met deze zeer fortuinlijke zege.