Accommodatie

Onbekend

Vandaag begonnen we de dag met een aantal prachtige fotoshoots. Om de nieuwe sponsors te bedanken hebben we een rondje zeeuws-vlaanderen gedaan. Onfortuinlijk genoeg eindigden we al snel bij André in het Bolle glas.

Na wat bier en worstenbroodjes reisden we af naar ‘t Durp voor de derby tegen Zaamslag 4. Door een vorm van totale zelfoverschatting besloot coach Ray achterin man op man te spelen, voor het doelsaldo 🤭. Met Lars en PapaTo op de backpositie, succes gegarandeerd😅

Het bier deed ons blijkbaar goed want vanaf de eerste minuut waren we heet en meester. Al na 10 minuten was het Michel Ypma die de keeper voor het doel zag staan en met een fraaie bal de doelman wist te passeren.

Niet lang daarna was het Ronald die met het hoofd de 0-2 binnen kopte. Iets was ook Ypma uit een corner voor elkaar wist te krijgen. 0-3.

Het natte veld zorgde er voor dat de bal vaak ver door schoot. Dit zorgde voor veel dynamiek in de wedstrijd.

Na 35 minuten besloot de verdediger van Zaamslag dat hij misschien toch beter kon gaan korfballen, handsbal. Verzilverd door Dagohbert. 0-4.

In de rust vroeg de scheids of we misschien wat korter wilde spelen. Dit weigerden we omdat we voor een beter doelsaldo gingen. Nou dat hebben we geweten...

Vanaf de tweede helft was het een groot drama, ballen kwamen niet aan, de inzet was weg. We dachten dat we dit wel even op halve kracht konden klaren. Zo kon het gebeuren dat we uiteindelijk met 2-4 het veld af liepen.

Hopelijk is dit een les voor de volgende keer, geen bier meer voor de wedstrijd.. 🤭😅😜