81'
82'

4e klasse 04

3 november 2018 13:00

Na twee weken gedwongen rust mochten we vandaag eindelijk weer het heilige slik betreden. Thuis gingen we de strijd aan met DwO'15 2, een niet te onderschatten tegenstander die ook de nodige puntjes al had gepakt tegen goede tegenstanders.

We waren bereid er alles aan te doen om ongeslagen te blijven. Met een opkomst van wederom 16 man zetten we die mentaliteit kracht bij.

Mede dankzij T Verfuus Feyter Forklift Services en Kapsalon de Hoofdzaak uit Westdorpe stonden we er weer netjes bij! Wij willen dan ook aan iedereen vragen om een nieuwe heftruck te kopen, deze te schilderen en daarna in je heftruck richting Westdorpe rijden voor een nieuwe coupe!

Al snel in de eerste helft bleek dat DWO niet was gekomen om zonder punten naar huis te gaan. Ze zetten flink druk en wisten er een paar keer goed uit te komen. Gelukkig was Shag, die weer als doelverdediger fungeerde, goed in vorm.

Met name de captain van DWO wist steeds vrij te lopen op het middenveld waardoor we achterin vaak 1 op 1 kwamen. Dit resulteerde uiteindelijk in de 0-1 voor DWO. De linkshalf kwam alleen op de keeper en wist behendig om Shag heen te spelen.

Snel daarna stonden we met 9 man op de helft van de tegenstander en kreeg Ronald balbezit. Met een leep balletje dwars door de verdediging zette hij Michel voor de goal die simpel binnen kon tikken.

In de tweede helft leek het verzet van DWO enigszins gebroken. We kwamen er steeds beter uit. Het was rond de 60e minuut toen Kers een corner van rechts nam. Bij de tweede paal was het Dirk die de bal terug legde op Ronald die handig binnenkopte 2-1.

Daarna was het Rubberen Robbie die wederom werd weggestuurd door Dirk. Een mooie schuiver in de rechterhoek bracht ons de 3-1.

Wij hadden het geluk dat Dirk ons vandaag met zijn aanwezigheid wilde verblijden, want hij leverde ook de assist voor de 4-1 van Sander.

Een minuut later was het weeral Dirk die de aangever was voor de 5-1 van Bert. Bert had er zelf weinig vertrouwen in want met een sprint van -4 kilometer per uur liep hij op de keeper af. De keeper was niet van plan om nog een meter te lopen dus tot grote verbazing van Bert kon hij de 5-1 binnen tikken.

Toen vond scheids van Loon het tijd en werden we richting de douches gestuurd. Zo kon het gebeuren dat we toch weer de 3 punten konden pakken! 15 uit 5, waar gaat dit heen?

Inmiddels staan de zomerbandjes voor de kar in bestelling! De penningmeester is maar wat blij met deze gespreide betaling..

Volgende week VV Zaamslag uit. Het schijnt dat er dan nog een klein feestje te vieren is...