Daar zijn we weer!

Vandaag tegen het tweede elftal van Clinge!
Met 26 graden op de teller een perfecte dag voor de neutrale toeschouwer! Factor 30 op je muil en gaan!

Axel 3 had er vorig jaar nog een flinke kluif aan, dus dat beloofde wat! Gelijk vanaf de start klapte Clinge er vol op. Blijkbaar leven ze daar in een tropisch klimaat, want wij hadden meer moeite met de warmte.

Na een half uur voetballen was het Clinge dat de eerste kans verzilverde. 2 minuten later was het Bert die op strak aangeven van Kers uit een corner via de tegenstander de bal in het doel mikte. 1-1.

In de tweede helft was het vooral Clinge dat flink druk zette en een paar keer gevaarlijk voor het doel kwam. Gelukkig zonder resultaat.

De verre uittrappen van Shag op het hoofd van Bert leverden helaas niet het gewenste resultaat. Halverwege de tweede helft begonnen we meer op te bouwen door het midden. Door een schitterende Bergkampiaanse assist van Oele kon Sander de 2-1 in het netje leggen.

Niet lang daarna was het weer Sander die met een fraai schot van buiten de 16 de 3-1 op het bord zette. Hij werd daarmee unaniem uitgeroepen tot uitslover van de wedstrijd. Dit brak het verzet van Clinge en zo konden we de wedstrijd rustig uit voetballen.

De 3 punten zijn weer binnen, en de koppositie blijft behouden voor ons aller Axel 4!

Nu twee weken rust, en vergeet niet: 27 oktober Oktoberfest in de kantine! ????????