14 maart 2015 14:30

Scheidsrechter

Zwarte, M. de

VEERE 1 KANSLOOS TEGEN FC AXEL 1
Zaterdag 14 maart 2015 speelde FC Axel 1 een thuiswedstrijd tegen Veere. Het team van trainer Kees Westerweele bleek al snel een maatje te groot voor Veere en kwam al na 10 minuten spelen, via een prima uitgevoerde aanval, door  Ivo Verstraeten op 1-0. FC Axel domineerde de wedstrijd en Veere kon alleen maar verdedigen. Omdat Axel de geboden kansen niet kon verzilveren ging met een 1-0 stand rusten. Na rust maakte FC Axel korte metten met Veere. In de 52e minuut van de wedstrijd maakte de voor Ghiel van Drongelen ingevallen Urmelon Martis de 2-0 voor FC Axel. Nauwelijks drie minuten later was het Danny Aarnoutse die er 3-0 van maaket. Veere kwam er totaal niet meer aan te pas. In de 76 minuut werd een schot van Maik de Wolf door de doelman van Veere gekeerd maar de toegiesnelde Urmalon Martis schoof de bal in het doel. 4-0. In de slotfase maakte Marco Plasschaert het feest compleet voor FC Axel en bracht de eindstand op 5-0.