Zaterdag 28 februari 2015  |  VCK - FC AXEL 0-1

Scheidsrechter

Pater, G.J. de

Accommodatie

Onbekend

Op het prachtige kunstgrasveld van VCK behaalde FC Axel 1 een moeizame 0-1 overwinning.

Na sterke openingsfase scoorde Ivo Vestraeten, na een voorzet van Urmalon Martis na een door hem onderschepte terugspeelbal, in zeventien minuten de 0-1. FC Axel beheerste de wedstrijd en kreeg enkele uitstekende mogelijkheden om de wedstrijd in het slot te gooien. Echter er werd zeer slordig met de kansen om gesprongen. In de tweede helft kreeg het fysiek sterke VCK de mogelijkheid om zich beter in de wedstrijd te spelen. Dit leverde enkele hachelijke momenten voor het doel van Sjoert de Graaf op. VCK, dat gebrand was op minimaal één punt tegen de koploper, zag geen kans om een verdiende doelpunt te maken. FC Axel bleef overeind en behoud zijn ongeslagen status zonder enig puntverlies!