FC Axel 1 zet nummer twee Serooskerke op een nog grotere achterstand!

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse A

21 maart 2015 14:30

Scheidsrechter

Heiningen, L. van

Zaterdag 21 maart 2015 speelde FC Axel 1 tegen de nummer twee Serooskerke 1.  FC Axel was in de gehele wedstrijd de sterkste ploeg maar wist zich maar een gering aantal kansen te scheppen. Ivo Verstraeten kreeg, na een knappe actie en voorzet van Urmalon Martis, een goede mogelijkheid om Serooskerke  op achterstand te zetten. De keeper wist de kopbal echter te keren. Serooskerke maakte het de FC Axel aanvallers behoorlijk lastig. Kort voor de rust was er een mogelijkheid voor Serooskerke. Een lage harde voorzet werd echter door de inkomende spits gemist. Bij rust was de stand 0-0. In de tweede helft kwam Serooskerke er niet meer aan te pas en beperkte zich tot het voorkomen van een tegendoelpunt.  Nadat hij eerder met het hoofd een kans voor open doel had gemist, was het Danny Aarnoutse die in de 69e minuut van de wedstrijd FC Axel, met een strak schot van net buiten het zestienmetergebied, op een verdiende 0-1 voorsprong bracht. Dit bleek tevens de eindstand.