Mannen zaterdag, 1, 3e klasse A

28 maart 2015 14:30

Scheidsrechter

Loos, R.H.C.M. de

Zaterdag 28 maart 2015. FC Axel 1 speelde een thuiswedstrijd tegen Domburg 1. Ondanks dat er voornamelijk op de helft van Domburg werd gespeeld, waren er voor FC Axel weinig grote kansen te noteren. FC Axel-doelman Sjoerd de Graaf moest daarentegen alle zeilen bijzetten om een goed genomen vrije trap van Domburg uit de bovenhoek te halen. De rust ging dan ook met een 0-0 stand in. Ook de tweede helft beperkte Domburg zich tot verdedigen. Het duurde dan ook tot de 73e minuut voordat FC Axel, via een sterk opkomende Nick van Velde, op een bevrijdende 1-0 voorsprong kwam. Zijn harde schot van ruim 25 meter draaide buiten bereik van doelman Jacco Leijendekkers in de uiterste bovenhoek, 1-0. FC Axel wilde meer. Nadat een kopbal van Urmalon Martis op de lat was beland was het in de blessuretijd Martijn Minderhoud die een strakke voorzet in het eigen doel kopte. Dit betekende een verdiende 2-0 overwinning voor FC Axel 1.