Mannen zaterdag, 1, 3e klasse A

11 april 2015 15:00

Scheidsrechter

Schipper, S.G.

Zaterdag 11 april 2015 speelde FC Axel 1 in Vlissingen tegen Walcheren 1. Op het hobbelige veld en in de stomende regen was goed voetbal nauwelijks mogelijk. Al in de tweede minuut lag de bal al  in het Walcheren doel. Een afgeslagen bal ging via Danny Aarnoutse het doel in, 0-1. Axel kreeg nog enkele goede mogelijkheden op meer maar wist niet meer tot scoren te komen. 0-1 was tevens de ruststand.  In de tweede helft probeerde het fysiek sterke Walcheren de zaken recht te trekken. Inmiddels had de regen en wind plaats gemaakt voor de zon. Ondanks een veldoverwicht wist FC Axel geen openingen meer in de verdediging van Walcheren te slaan. Tien minuten voor tijd scoorde Walcheren uit een vrije trap de verdiende 1-1. Ondanks het door FC Axel ingezette slotoffensief bleef het gelijk. FC Axel verloor in Vlissingen in de 21e wedstrijd van het seizoen zijn eerste twee competitiepunten. Ook nummer twee SV Nieuwdorp 1 speelde gelijk tegen Serooskerke en blijft op 13 punten achterstand.