Scheidsrechter

Heeren, C.

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 2 mei 2015. FC Axel speelde de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen Yerseke. Een tegenstander die nog een theoretische kans had op een periodetitel. Dit bleek al direct na de aftrap. Yerseke speelde gedreven en pakte binnen 8 minuten een 2-0 voorsprong op een te slap spelend FC Axel 1. De doelpuntenmakers waren Evert van Houte en Martijn Koole. FC Axel schrok wakker en kwam wat beter in de wedstrijd. In de 36e minuut scoorde Danny Aarnoutse. Echter, op advies van de assistent werd het doelpunt door de scheidsrechter afgekeurd. Na de rust werd FC Axel sterker. Dit leverede overigens slechts enkele mogelijkheden op. Aan de andere kant kregen de spitsen van Yerseke te veel ruimte en dit leverde uiteindelijk een, door topscoorder Arjen de Koeijer gescoord doelpunt, geflatteerde 3-0 overwinning op. Voor FC Axel 1 de eerste competitienederlaag sinds ruim een jaar.