FC AXEL 1 VERLIEST SPANNEDE POT MET 4-3 VAN BRUSE BOYS 1

Datum

30 maart 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 30 maart 2019. FC Axel 1 begon in Bruinisse uitstekend aan de wedstrijd tegen Bruse Boys. Met aan beide kanten enkele mogelijkheden om de score te openen was het in de 18e minuut, na een schitterende combinatie tussen Ibrahim Eryürük en Ivo Verstraten raak. Ibrahim ronde bekwaam af, 0-1. Dit was tevens de ruststand. In de tweede helft zette Brusse Boys wat meer druk. In de 51e minuut liet Stijn van Drongelen een hoge bal uit een hoekschop los en was Julian Nieuwland er namens Bruse Boys als de kippen bij om de bal via de lat binnen te schieten, 1-1. In de 65e minuut schoot Perry Potappel een vrije trap hard en laag door de FC Axel muur in de hoek 2-1.Toen Sander van ’t Hof er kort hierna 3-1 van maakte leek het even of FC Axel onder de voet zou worden gelopen. Echter, de ploeg dacht daar anders over en vond na een vloeiende combinatie tussen de ingevallen Denis le Feber en Ivo Verstareten de aansluiting, 3-2. In de 84 minuut werd Urmalon Martis binnen het strafschopgebied gevloerd. De daarop volgende strafschop werd feilloos door Ibrahim Eryürük binnen geschoten, 3-3. De strijd leek in een gelijk spel te eindigen. Echter, ver in de blessuretijd kopte Johan Vroegindeweijin een vrije trap van Mats Willemse binnen en bepaalde de eindstand op 4-3. De teleurstelling van dit onnodige verlies was groot in het Axel-kamp.