Lange Blokweg 29
4301NW
ZIERIKZEE
tel. 0111-450236

Zaterdag 9 oktober 2021. FC Axel 1 speelde in het zonovergoten Zierikzee de uitwedstrijd tegen MZC'11 1. MZC'11 is onmiskenbaar een titelkandidaat in de 2e klasse E. De eerste helft waren de teams aardig in evenwicht. MZC'11 had wat meer dreiging maar de verdediging van FC  Axel stond goed en gaf weinig kansen weg. In de 17e minuut kwam Ramon Janson wat gelukkig in scoringspositie. Hij wist hier wel raad mee en liet keeper Bart Monsieurs kansloos, 1-0.  FC Axel speelde aardig tot aan de zestien maar wist zich geen echte kansen te creëren.
Rust 1-0.
Kort na de rust kwam Jordy Maas in een vrije posite. Zijn inzet vanaf de rand 16 meter had te weinig kracht. De wedstrijd kon nog alle kanten op, echter, MZC'11 wist steeds meer gevaarlijk door de FC Axel defentie te combineren. In de 52e minnut scoorde Sven Heijboer 2-0. FC Axel probeerde de bakens te verzetten maar kreeg weinig ruimte. Toen MZC'11 al in de 57e minuut de 3-0 op het scorebord zette was de wedstrijd gespeeld. In de slotminuten (87) maakte Sven Heijboer het feest voor MZC'11 compleet. Hij schoot de 4-0 binnen. Het jonge team van MZC'11 pakte hiermee resoluut, met 9 uit 3 en een doelsaldo van 11-1, de koppositie in de tweede klasse E.

De geplaatste foro's zijn genomen door Kees Bin.