Simonse, A.J.A

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 4 april 2015 speelde FC Axel 1 thuis tegen Nieuwland 1. Nieuwland 1 is na de winterstop aan een sterke reeks bezig. Voordat ze in Axel aan de aftrap stonden hebben ze na de winterstop uit 7 wedstijden 16 van de totaal 22 punten behaald. Ondanks dat Nieuwland FC Axel weinig ruimte gaf om hun geliefde spel te spelen, was FC Axel voortdurend de betere ploeg.
FC Axel wist zich echter geen grote doelkansen te creëren en stond er een terechte 0-0 ruststand op het scorebord.
In de tweede helft werd FC Axel steeds sterker en zag Nieuwland nog nauwelijks kans om voor het  FC Axel doel te komen. Nadat Nieuwland bij een van weinige uitvallen een vrijwel niet te missen kans had laten liggen, was het in de 61e minuut raak via een doelpunt van Dennis le Feber. Hij wist een afgeslagen bal hard in te schieten en maakte 1-0. In de 85e minuut besliste de alleen op de keeper afgaande Marco Plasschaert de wedstrijd.  Hij omspeelde de keeper en scoorde beheerst 2-0.

Maandag a.s. (2e Paasdag) speelt FC Axel in Westkapelle om 14.30 uur tegen De Noormannen.