Scheidsrechter

Marinissen, J.

Accommodatie

Onbekend

Op maandag 6 april 2015 speelde FC Axel 1 in Westkapelle tegen het op de voorlaatste plaats staande De Noormannen. Een met veel invallers spelend De Noormannen beperkte zich vooral tot verdedigen. Hierdoor zag FC Axel nauwelijks kans om op het hobbelige veld echt gevaarlijk te worden. In de 22e minuut wist Maik de Wolf uit een vrije trap 0-1 te scoren. Een kopbal van Ivo Vertraeten en een om onduidelijke reden afgekeurd doelpunt van Bart Rijckaert waren in de eerste helft de enige wapenfeiten van FC Axel. Na een 0-1 ruststand kreeg FC Axel in de tweede helft alle gelegenheid om de score uit te bouwen. In de 56e minuut maakte Marco Plasschaert een schitterend doelpunt. Drie minuten later begon de ingevallen Niek de Meijer te bouwen aan zijn onvervalste hatrick, 0-3. In de 71e en 77e minuut voerde hij de score op naar 0-5. In de 78e minuut redde Erwin Pouwelse de eer voor De Noormannen. Hij profiteerde van de geboden ruimte en zette de 1-5 eindstand op het scorebord.