FC Axel 1 verliest voor de beker van Dubbeldam 1.

Dubbeldam 1 (zon)

3 - 2

17 maart 2015 20:00

Dinsdag 17 maart 2015 speelde FC Axel 1 voor de KNVB beker in en tegen het in derde klasse van het zondagvoetbal uitkomende Dubbeldam 1.
FC Axel ging goed van start maar liep al na 8 minuten spelen door een onverwachte treffer van Jerry van Ingen tegen 1-0 achterstand aan. In de 18e minuut was het Urmalon Martis, die na goed doorgaan, de stand in evenwicht bracht 1-1. In de 27e minuut scoorde Wouter Boeije met een prachtige volley 1-2. Dit was tevens de ruststand. Na de rust ontwikkelde zich een geweldige strijd. Dit maakte dat het duel spanend maar ook van een uitstekend niveau was. In de 53e minuut mocht de in de rust ingevallen verdediger Rob Kanters op 25 meter van het FC Axel doel een vrije trap nemen. Hij schoot de bal loeihard in de uiterste bovenhoek (2-2). De wedstrijd golfde op en neer. Urmalon Martis schoot hard op de lat en kort daarna kon keeper Sjoerd de Graaf een bal niet onder controle krijgen waarna Jurgen Abrahamse het beslissende doelpunt cadeau kreeg en de eindstand op 3-2 bracht.