FC Axel start met een knappe 2-1 overwinning!

Mannen zaterdag, 1, 2e klasse E

5 september 2015 14:30

Scheidsrechter

Thoonen, J.J.W.

Zaterdag 5 september 2015 speelde FC Axel 1 de eerste competitiewedstrijd in de 2e klasse E van het zaterdagamateurvoetbal tegen FC Dauwendaele 1 uit Middelburg. In de eerste helft bleken de beiden ploegen goed voorbereid aan de competitie te zijn begonnen. Het was een goede wedstrijd waarbij beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Het leek er dan ook op dat de rust met een gelijke 0-0 stand zou worden ingegaan. Echter, kort voor het rustsignaal kreeg Maarten van Vooren, na een slordigheidje in de FC Axel defensie, de kans om FC Dauwendaele op een 0-1 voorsprong te zetten. De tweede helft nam FC Axel vanaf het begin het initiatief, wat een licht veldoverwicht opleverde. In de 54 minuut kwam FC Axel op gelijke hoogte door een schitterend kopbal van Urmelon Martis. FC Axel zette FC Dauwendaele steeds meer onder druk en beloonde dat in de 62e minuut met een verdiend doelpunt van Ivo Verstraeten, na een assist van Urmelon Martis. FC Dauwendaele zag geen kans meer om de bakens te verzetten waardoor FC Axel de wedstrijd verdiend met 2-1 wist te winnen.

Zaterdag 12 september a.s. speelt FC Axel de uitwedstrijd tegen SV Nieuwdorp.