FC Axel 1 pakt de koppositie na 0-1 winst op Ooskapelle 1

Mannen zaterdag, 1, 2e klasse E

26 september 2015 14:30

Scheidsrechter

Hoogdalem, C.A van

Zaterdag 26 september 2015 speelde FC Axel 1 de uitwedstrijd tegen Oostkapelle 1. Een technisch beter FC Axel was gedurende de gehele wedstrijd sterker en creëerde een aantal goede mogelijkheden om de scoorde te openen. Het fysiek sterke Oostkapelle wist dit echter te voorkomen, totdat in de 26e minuut Ivo Verstraeten na een knappe combinatie alleen op Oostkapelle doelman Karim Ben Sellam af mocht gaan en hem bekwaam passeerde en daarmee de 0-1 ruststand op het scorebord zette. Ook de tweede helft was FC Axel steeds meer in balbezit en had de meeste drieging op doel met een aantal goede scoringsmogelijkheden. Mede dankzij het uitstekende keeperswerk van doelman Karim Ben Sellam bleek de ruststand ook de eindstand.
Een verdiende overwinning voor FC Axel dat daardoor met 10 uit 4 aan de leiding gaat in de 2e klasse E.