Scheidsrechter

Dijk, M.P. van

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 5 december 2015 speelde FC Axel 1 in Goes tegen SSV'65. FC Axel begon sterk en zette veel druk op het middenveld en de verdediging van SSV’65. In de 24e minuut bracht Urmelon Martis FC Axel op een 0-1 voorsprong. Hiervoor had FC Axel al enkele goede mogelijkheden onbenut gelaten. Ook na het openingsdoelpunt kreeg FC Axel nog diverse goede kansen. Het bleef echter bij een bal op de lat van Maik de Wolf. Ruststand een te magere 0-1. Na rust was het SSV’65 dat met de wind tegen het initiatief naar zich toe trok en liet zien over een goed elftal te beschikken. Vooral het eerste kwartier na de rust werd FC Axel  in de verdediging gedrongen. In de 63e minuut kwam SSV'65 terecht op gelijke hoogte door een doelpunt van Sam Biesterbosch, 1-1. FC Axel knokte zich terug in de wedstrijd maar SSV’65 gaf weinig ruimte meer weg. Ook SSV’65 zag nog een bal, buiten bereik van keeper Erik de Koeijer, op de lat belanden. De wedstrijd eindigde in een terecht 1-1 gelijkspel.