FC Axel wint spannend duel tegen Klundert met 2-1!

Mannen zaterdag, 1, 2e klasse E

12 december 2015 14:30

Scheidsrechter

Drunen, A.H. van

Zaterdag 12 december 2015 speelde FC Axel 1 thuis tegen Klundert 1. Klundert is een goede ploeg welke moeite heeft met het scoren. Ze hebben in deze competitie al 8 wedstrijden gelijk gespeeld, 3 gewonnen en nu 2 verloren.  De eerste helft ging volledig gelijk op maar leverde weinig echte doelkansen op. Na 41 minuten opende FC Axel de score. Op aangeven van Ivo Verstraeten passeerde Urmelon Martis op fraaie wijze doelman Van Wingerden van Klundert, 1-0. Deze score stond nauwelijks op het bord of het was alweer gelijk via een van richting verandert schot van Ferry Littooij. De na een knieblessure terug gekeerde Mitchell Braafhart was volledig kansloos, 1-1 en dit was tevens de ruststand. In de tweede helft had FC Axel een licht veldoverwicht maar kwam moeilijk tot scoren. Er ontspon zich, ondanks het moeilijk bespeelbare veld, een aantrekkelijke wedstrijd met dreiging voor de beide doelen. Met nog 10 minuten op de klok was het Ivo Verstraeten die voorzet van Wouter Boeije feilloos en buiten het bereik van doelman Van Wingerden binnen kopte, 2-1. Klundert probeerde er nog een gelijkspel uit te slepen maar kreeg geen enkele kans van de FC Axel verdediging. FC Axel – Klundert was geen hoogstaande wedstrijd maar voor het publiek van het begin tot het eind boeiend.

Volgende week speelt FC Axel 1 thuis de inhaalwedstrijd tegen GPC Vlissingen 1.