Kleurloze 0-0 bij Terneuzense Boys 1 - FC Axel 1

Scheidsrechter

Drunen, A.H. van

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 20 februari 2016. De competitiewedstrijd Terneuzense Boys 1 – FC Axel 1, wat normaal garant moet staan voor een spannende Zeeuws Vlaamse derby, heeft deze status nimmer gehaald. Op het gladde veld met een harde zijwaartse wind was er nauwelijks goed voetbal mogelijk. FC Axel wist nog het beste met de omstandigheden om te gaan en probeerde van achteruit op te bouwen. Dit leverde zeker in de eerste helft enkele mogelijkheden op om de wedstrijd open te breken. Echter doelman Rijnberg had weinig moeite om zijn doel schoon te houden en FC Axel doelman Mitchell Braafhart kreeg nauwelijks een doelpoging te verwerken. In de tweede helft werden de omstandigheden nog lastiger waardoor er van goed voetbal nauwelijks nog sprake was. Ook in de tweede helft stichtte FC Axel nog het meeste gevaar. Alleen de warrig fluitende scheidsrechter eiste een hoofdrol op door in deze uiterst sportieve wedstrijd liefst zes gele kaarten te trekken. De eindstand was net als de beginstand 0-0. Deze derby had meer strijd verdiend!

Voor de wedstrijd werd er één minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis van de donderdag jl. overleden oud speler en trainer van v.v. Axel, Rudy Steel.

Kijk voor foto’s bij Interactief-foto’s.