Knap gelijkspel FC Axel 1 tegen FC Dauwendaele.

Mannen zaterdag, 1, 2e klasse E

30 april 2016 14:30

Scheidsrechter

Wattel, B.

Een zeer jong FC Axel 1 heeft na een 0-2 ruststand met 3-3 gelijk gespeeld tegen FC Dauwendaele. Voor de rust wist FC Axel van het schaarse aantal kansen er twee te benutten. Al in de beginfase scoorde A-junior Lando Jorge 0-1 en was het Wouter Boeije die de ruststand op 0-2 bracht. Het geschrokken FC Dauwendaele kwam in de 55e minuut via Stefan Joosse terug in de wedstrijd, 1-2. In de 63e minuut was het opnieuw Stefan Joosse die de zeer sterk keepende Mitchell Braafhart wist te verschalken, 2-2. Niek de Meijer zorgde in de 69e minuut wederom voor een FC Axel voorsprong 2-3. In de 80e minuut bepaalde Mahboeb Rahimi de eindstand. 3-3.