FC Axel 1 laat tegen SSV’65 de overwinning liggen!

Mannen zaterdag, 1, 2e klasse E

7 mei 2016 14:30

Scheidsrechter

Cakir, B.

Zaterdag 7 mei 2016. In de blessuretijd, nadat enkele uitstekende mogelijkheden voor het doel van SSV’65 waren gemist, kreeg SSV’65 de enige echte kans van de wedstrijd en maakte gelijk, 1-1. Richard Schouten werd op rechts goed vrijgespeeld en de schoot de bal diagonaal en buiten bereik van keeper Mitchell Braafhart hard in de benedenhoek. FC Axel had in deze matige wedstrijd voortdurend een overwicht. Dit leverde ook de nodige mogelijkheden op, echter geen doelpunten.
Het enige FC Axel doelpunt kwam in de 45e minuut tot stand. Na een vrijetrap van Wouter Boeije ontstond er een scrimmage voor het SSV’65 doel. Hier was Urmalon Martis er als de kippen bij om de bal in het dak van het doel te schieten.
Met de wetenschap dat koploper MZC’11 bij FC Dauwendaele met een 2-0 achterstand de rust in was gegaan begon de tweede helft. Ook nu was FC Axel bij na voortdurend op de helft van SSV’65 te vinden.  Echter, zoals eerder gemeld zonder de score op te voeren en daarmee het zwalkende MZC’11 1 op tot op één punt te naderen.
Zaterdag a.s. volgt de laatste competitieronde. MZC’11 heeft thuis tegen Klundert aan één punt genoeg om het kampioenschap binnen te halen. FC Axel 1 kan met een overwinning op GPC Vlissingen 1 en bij verlies van MZC’11 1 nog op gelijke hoogte komen. Anders rest de nacompetitie.