FC Axel wint van verdedigend spelend GPC, 1-0.

Mannen zaterdag, 1, 2e klasse E

19 december 2015 14:30

Scheidsrechter

Quinten, J.J.L.W.

Zaterdag 19 december 2015 speelde FC Axel 1 thuis de inhaalwedstrijd tegen GPC Vlissingen. GPC was duidelijk naar Axel gekomen om niet te verliezen. FC Axel had voortdurend het initiatief en GPC loerde op countermogelijkheden. De FC Axel verdediging gaf nauwelijks kansen weg. Ook wis ten de aanvallers maar moeilijk door het verdedigingsblok van GPC te komen.  In 42e minuut van de eerste helft verving Chiel van Drongelen de geblesseerde Dennis le Feber. Chiel was nauwelijks in het veld toen hij uit scrimmage voor het doel van GPC wist te profiteren en de 1-0 binnen schoot. Dit was tevens de ruststand.
In de tweede helft van de wedstrijd was FC Axel wederom de sterkste echter, tot scoren kwam men niet meer. In de 75e minuut van de tweede helft verzuimde de scheidsrechter een overtreding op Urmelon Martis te bestraffen toen deze werd neergelegd in het strafschopgebied van GPC. Derhalve bleef de eindtand op 1-0 steken.

FC Axel nam door deze overwinning de leiding in de 2e klasse E weer over van MZC’11.

Kijk voor foto’s van FC Axel 1 – GPC 1 op ZieZeeland en op www.fcaxel.com op Interactief- foto’s.