FC AXEL 1 WINT KNAP MET 0-1 VAN ARNEMUIDEN 1!

Datum

7 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 7 oktober 2017. FC Axel 1 speelde, na het spektakel van vorige week thuis tegen Den Bommel, de als zwaar bestempelde uitwedstrijd tegen Arnemuiden 1. De beide teams probeerde verzorgd te voetballen maar op de gladde grasmat en met de harde wind recht over het veld was dit nauwelijks mogelijk. Er ontstond een gelijk opgaande wedstrijd waarin de beide teams aan elkaar gewaagd waren. Voor beide doelen waren er kansen maar bij de rust stond het scorebord nog op 0-0. De tweede helft gaf eenzelfde beeld te zien. Arnemuiden kreeg enkele mogelijkheden maar liet deze onbenut. Ook Roy van Ham, die de bal goed langs de doelman schoot zag zijn inzet door een Arnemuidenverdediger uit de doelmond gekopt worden. Na een goede aanval van FC Axel wist Ivo Verstraeten in de 87e minuut het doel van Arnemuiden wel te vinden, 0-1. Arnemuiden probeerde tevergeefs een gelijkmaker te forceren, maar FC Axel gaf geen kans meer weg. Gezien het vertoonde spel in deze sportieve wedstrijd had een gelijkspel een juiste weergave van de krachtsverhouding weergegeven. Echter, FC Axel was de gelukkigste en nam de punten mee naar huis!

Volgende week speelt FC Axel 1 thuis tegen Serooskerke 1.