0 - 0

Serooskerke 1

Mannen, 1, 2e klasse E

14 oktober 2017 14:30

Zaterdag 14 oktober 2017. FC Axel 1 was in de eerste helft tegen Serooskerke 1 meer in balbezit maar wist dit niet in doelpunten te verzilveren. Weliswaar tikte Lando Jorge, na een knappe actie van Roy van Ham, de bal in het doel van de geslagen doelman Jordi Suurmond maar helaas deed hij dit in buitenspel positie. Serooskerke zag een hard schot op de onderkant van de lat terug in het veld springen. Ook Jari Vyaene was in de 38e minuut dicht bij een doelpunt maar ook dit leverde niets op. Ruststand 0-0.

In de tweede helft nam Serooskerke meer initiatief en werd ook gevaarlijker. Het veldspel werd steeds rommeliger en het scorebord bleef, mede door enkele goede reddingen van doelman Stijn van Drongelen, op de nul staan. Gezien de wedstrijd een terechte uitslag.

Volgende week speelt FC Axel 1 in en tegen Oostkapelle 1.