ST Oostkapelle/Domburg 1

1 - 1

Mannen, 1, 2e klasse E

21 oktober 2017 14:30

Zaterdag 21 oktober 2017. FC Axel speelde in en tegen Oostkapelle niet haar beste wedstrijd tot nu toe. Met name de stevige wind diagonaal over het veld maakte goed voetbal voor de beide teams bijna onmogelijk. In de eerste helft wist Oostkapelle wat beter met de omstandigheden om te gaan en drukte dit in de 16e minuut uit met een doelpunt. Jochem Hazelaar schoot van 25 meter met de wind mee loeihart op het FC Axel doel. Doelman Sjef van der Kinderen was volledig verrast. FC Axel draaide niet goed en kon hier nauwelijks iets tegenover stellen. In de 20e minuut moest Bart Rijckaert met een blessure vervangen worden door Bryan Vervaet, die dit zeer verdienstelijk deed. Bij rust was de stand 1-0. Direct na de rust kwam FC Axel, na een goede combinatie via de vrijgespeelde Roy van Ham op 1-1. FC Axel kwam beter in de wedstrijd en maakte het Oostkapelle steeds moeilijker. Er werden nu wel kansen gecreëerd maar helaas bleven deze onbenut. In de slotfase waren er voor beide doelen enkele hachelijke situaties maar doelpunten leverde niet op. Eindstand 1-1.

Volgende week speelt FC Axel 1 thuis tegen Klundert.