SSV'65 1

1 - 0

Mannen, 1, 2e klasse E

25 november 2017 14:30

Zaterdag  25 november 2017. FC  Axel 1 heeft in Goes met 1-0 verloren van SSV’65. Al binnen de minuut schoot René Zwamborn van 25 meter uit het niets SSV’65 op voorsprong. FC Axel begon dus al met een achterstand aan de wedstrijd en wist hier, omdat te veel spelers onder hun normale niveau bleven,  gedurende 90 minuten niets meer aan te veranderen. Het aanvalsspel van FC Axel werd veelal in een vroeg stadium door de SSV’65 defensie onderbroken. Bovendien werden de gecreëerde mogelijkheden om van afstand te schieten voortdurend vermeden en werd de bal nog eens opzij gelegd of verspeeld aan de tegenstander. Ondanks dat SSV’65 ook geen sterke wedstrijd speelde, wisten ze wel het meeste gevaar voor doel te creëren en pakte daarmee verdiend de overwinning.

Zaterdag 2 december a.s. speelt FC Axel 1 thuis tegen koploper De Meeuwen 1.