Den Bommel 1

0 - 1

Mannen, 1, 2e klasse E

7 april 2018 14:30

Zaterdag 7 april 2018. FC Axel kwam al na vier minuten spelen op 0-1. Ivo Verstraeten speelde zich in het strafschopgebied van Den Bommel knap vrij en schoot de bal hard langs de kansloze doelman Jordy Hanenberg in het doel. Gedurende de eerste helft was FC Axel sterker dan het zwak spelende Den Bommel. Helaas wisten de mannen van Cees Houtepen dit niet in doelpunten uit te drukken.
Na de rust een zelfde beeld. Echter, doordat FC Axel verzuimde om de wedstrijd in het slot te gooien en zich steeds meer aanpaste aan het slordige spel van De Bommel, moesten in de slotfase nog alle zeilen bijgezet worden om de zege mee naar Axel te nemen. In de laatste minuten kwam FC Axel goed weg toen uit een scrimmage voor het doel de bal op de paal belande. Eindstand 0-1.