0 - 2

Terneuzense Boys 1

Mannen, 1, 2e klasse E

26 mei 2018 14:30

FC Axel 1 heeft de laatste thuiswedstrijd met 2-0 verloren van Terneuzense Boys 1. De Boys heeft door deze overwinning de 3e periode gewonnen en speelt nacompetitie voor promotie. FC Axel had, bij een overwinning nog een kansje om deze periode titel binnen te halen. Toen na afloop bleek dat DBGC met 0-2 verloren had van Zwaluwe, leverde het verlies tegen Terneuzense Boys hier en daar toch wat gemende gevoelens op! Echter, verlies had voor Terneuzense Boys nacompetitie tegen degradatie betekent!
Beide teams speelde uiterst voorzichtig. Dit betekende dat er voor de beide doelen weinig spectaculaire momenten te noteren waren.
In de tweede helft eenzelfde beeld. In de 75e minuut kon Bart van Fraeyenhove zich vrijspelen en ging alleen op het Axel doel af. Hij schoof de bal beheerst langs doelman Stijn van Drongelen, 0-1. De wedstrijd bleek hiermee beslist. FC Axel speelde de bal zoveel mogelijk rond en zag geen mogelijkheid om druk op de verdediging van Terneuzense Boys te zetten. In de laatste minuut bepaalde Wout Duvekot de eindstand nog op 0-2.

Na afloop van de wedstrijd werd er door voorzitter Nic Heijens afscheid genomen van de spelers Dennis van den Broeke (Gaat zich net als zijn broers Edwin en Stefan op het lopen richten) Wouter Boeije (2e elftal) en Marco Plasschaert (2e elftal), verzorger Sven de Wilde en teamleider Johny Meeusen.