Fariborz

Accommodatie

Onbekend

Eindelijk lente! De vogeltjes fluiten, de geur van een vers gemaaid akker en een weldadig zonnetje op je bol. En waar komt die verse vislucht toch vandaan? Komt Dolf Schoot kijken?...Oh nee.. vandaag komt Arnemuiden op bezoek!??

Na de gastvrije ontvangst van ons laatste bezoek kunnen we wel stellen dat dit een fijne tegenstander is. Ook de 5-1 winst hielp daar toen wel aan mee. Het ging er tijdens de wedstrijd dan ook fel maar sportief aan toe.

Met Sven en Jurgen als aanvulling stonden we er vandaag weer prima op. De mannen van VV Arnemuiden 3 mochten de aftrap als eerst verzorgen. De eerste 15 minuten ging de pot gelijk op, van beide kanten waren er kansen.

Rond de 20e minuut kregen we een corner genomen door Michel. Hij viel voor de voeten van Mucker die de bal door de 16 trommelde. Dirk zag zijn kans schoon en jaste de bal tegen de touwen. 1-0. Daarbij scheurde hij tot zijn grote verdriet zijn teennagel. Dat wordt weer een enkeltje pedicure.

Niet veel later was het weer Mucker die op randje 16 de bal kreeg en al vallend in de linkerhoek schoot. 2-0

Vlak voor rust was het Arnemuiden dat iets terug deed. Uit een hoekschop maakten ze fraai 2-1.

In de rust werden de nodige wissels toegepast. Na rust waren we de bovenliggende partij. Arnemuiden liet het een beetje liggen. Rond de 65e minuut kreeg Michel de bal op het middenveld. Met een voorzet in gedachten legde hij aan. Helaas faalde hij faliekant. De wind pakte onder de bal en hij waaide zó de haak in. 3-1!

Spitsen Elmar en Mucker kregen nog een paar kansen 1 op 1 maar op een bal van Elmar in het gezicht van de keeper na werd er niet meer gescoord. Eindstand 3-1. Weer 3 punten! Lekker!

Volgende week gaan we lekker paaseieren zoeken dus we zien elkaar over twee weken!